Thursday, August 11, 2011

Ramadan dan Raya


Assalamualaikum
Hai guys
Lama kan aku tak merepek kat blog ney…ape nk buat broadbad buat hal….hantar kedai orang tu kata boleh guna,sekali laptop aku rupanye yang buat hal…nak tak nak hantar la repair…ambik kau,sekali kena format balik….adush,puas la aku tukar balik setting,download balik apa yang patut,install balik apa yang hilang….ni baru ok…

First thing first,aku rasa tak terlambat lagi kot kalau nk ucap selamat menyambut Ramaadan semua…..puasa tu sungguh-sungguh la ye…yang lelaki tu kalau xde alas an macam orang perempuan jangan gatal-gatal nak ponteng puasa…

Minggu lepas aku pergi shopping raya….ada la 2-3 helai baju aku beli(bapak aku yang bayar :D) tapi tak dapat nak ambik gambar la….bukan apa,henpon aku rosak…aku ni kalu nak ambik gambar pakai kamera telefon je….so,entry aku kali ni bosan la sikit ye sebab tak ada gambar…korang nak baca,baca…tak nak baca,sudah…ada aku kisah?Blog aku bukan blog korang….

Ok guys…aku rasa cukup dulu setakat ni entry aku kali ni…tengah tak ada idea sebenarnye nak tulis ape….tapi sebab aku dah lama tak update,aku tulis jugak la apa yang terlintas kat fikiran aku setakat ni…blog ni akan diupdate dari semasa ke semasa,ok?

Toodles~

No comments:

Post a Comment